17 Kasım 2014 Pazartesi

Yerinde halı yıkama

 H&C group bünyesinde 8 yıldır kurumsal olarak hizmet veren halıpak halı yıkama servisi, siz değerli müşterilerine yerinde halı yıkama hizmetide sunmaktadır. İş yerleri, officeler, evler, restaurantlar, cafeler vb benzeri alanlardaki taşınamaz halı yada halıflex türü zemin kaplamalarını isteğe göre lokal yada komple olarak halısı yıkanacak alanın durmuna göre sizin belirlediğiniz saate yerinde halı yıkama hizmeti vermekteyiz.

8 yıldan bu yana iş kalitesi ve portföyü ile kurumsallığını ıspatlamış olan halıpak halı yıkama servisini yerinde halı yıkama hizmeti almak için aradığınızda, halıları yıkatmak istediğiniz alanın ölçülerine vakıfsanız eğer, telefondaki temsilcimiz verdiğiniz ölçülerde yapılacak yerinde halı yıkama hizmeti için fiyatı belirler, sizin uygun olduğunuz saatler için çalışma programı hazırlar. Yerinde halı yıkama hizmetinde çalışma saatlerimiz esnektir, haftanın 7 günü 24 saati baza alınarak sizin en uygun olduğunuz zaman diliminde çalışma yapılır. Yerinde halı yıkama hizmeti alacağınız alanın ölçülerini bilmiyorsanız eğer yine sizin belirlediğiniz zaman aralığında, ekibimiz keşif amaçlı işyeri yada evinize gelip maliyet tespiti yapar, teklifimizi sizlere sunar, keşif ve tespit işlemi için herhangi bir servis ücreti talep edilmez. 

Islak Halı yıkama, koltuk yıkama ve yerinde halı yıkama çalışmalarımızda üzülerek belirtmeliyizki her lekeyi çıkartma garantisi malesef veremiyoruz. Her gün ilerleyen teknolojinin kimyasal alandakı gelişmelerini yakından takip ederek, kullandığımız deterjan, şampuan, leke sökücüleri gelişmeler doğrultusunda ve yine her gün çalışarak edindiğimiz saha tecrübelerimizi birleştirerek durmadan hizmet kalitemizi arttırma ve geliştirme gayretindeyiz. Bizlerden yerinde halı yıkama hizmeti aldığınız günün ertesi günü, çalışma yaptığımız alanda içinize sinmeyen bölge veya yaptığımız çalışmanın yetersiz olduğunu düşündüğünüzde tekrardan firma temsicimizle iletişime girip, yerinde halı yıkama hizmetimiz hakkındaki düşüncelerinizi belirttiğinizde, firmamız tarafından  hiç sorgulanmadan derhal gerekli rutuş ve çalışmalar için ekiplerimiz tekrardan size yönlendirilir, bu işlem için kesinlikle ek bir ücret talep edilmez.

İstanbul'un her bölgesine ücretsiz servislerimiz ve profesyonel ekibimizle yerinde halı yıkama hizmeti vermekteyiz. 

Detaylı bilgi için 212 284 7 284 arayabilir yada info@haliyikama24.com mail atarak temsilcimizin size dönüş yapmasını sağlayabilirsiniz. www.haliyikama24.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder